dimarts, 14 d’octubre del 2014

La formació de les mestres el curs 2014


L'equip de mestres de l'Escola Bressol sempre ha apostat per la formació permanent com a eina de millora i progrés per a realitzar la nostra tasca com a mestres.

Tot l'equip va creure important rebre una formació de millora dels espais de les nostres aules per crear zones de joc riques i ambients d'aprenentatge de més qualitat.
Per aquest motiu, durant el curs passat, vam rebre un assesorament que portava com a títol "La dimensió estètica de l'espai". La Paola Soggia va ser la nostra formadora i ens va transmentre la seva experiència com a mestra i tallerista a les escoles municipals de Reggio Emilia (Itàlia), un referent pedagògic molt important pel món educatiu que comprèn l'etapa de 0 a 3 anys.








A partir dels exemples i la informació que ella ens va donar vam poder realitzar una observació crítica dels espais que teníem dins l'aula i en petits grups vam treballar en la elaboració d'un projecte que distribuís l'espai, amb zones d'aprenentatge més rics i ben organitzats mostrant una sensibilitat estètica.
Aquests projectes s'estant portant a terme a totes les aules de l'escola i aquí us mostrem algunes imatges on es percep aquest canvi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada